ایده راه اندازی کارگاه پخت باقلوا

ایده راه اندازی کارگاه پخت باقلوا

برای راه اندازی کارگاه پخت باقلوا  حداقل چقدر سرمایه اولیه لازمه؟

فضای مناسب برای شروع راه ا ندازی کارگاه باقلوا چه میزان است؟

مجوز راه اندازی کارگاه از کجا صادر می شود؟

باقلوای تولیدی را کجا بفروشیم؟

باقلوا یک شیرینی سنتی است که انواع مختلفی دارد.

راه اندازی کارگاه پخت باقلوا

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه پخت باقلوا

برای شروع کسب و کار پخت باقلوا نیاز به سرمایه زیادی نیست.

با 10-15 میلیون تومان می توانید ایده راه اندازی کارگاه پخت باقلوا را اجرا کنید.

این میزان سرمایه می تواند از طریق وام های کم بهره خوداشتغالی نیز تامین شود.

تعداد نیروی لازم برای شروع کار پخت باقلوا 2 نفر می باشد که بعدا با رونق گرفتن کسب و کار می توانید نیروهای بیشتری را استخدام کنید.

 

حداقل فضای مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه

فضای لازم برای شروع کسب و کار پخت باقلوا حداقل 30 متر مربع است.

پخت باقلوا

مجوزهای لازم برای راه اندازی کارگاه پخت باقوا را از کجا دریافت کنیم؟

برای شروع طرح توجیهی خود را به اداره بهداشت شهرستان خود ارائه دهید.

اداره مربوطه پیش نیازهای لازم جهت راه اندازی کارگاه پخت باقلوا را به شما معرفی می کنند  از جمله:

  • محیط کارگاه باید از  سنگ و سرامیک باشد
  • دستگاه های مورد نیاز برای کارگاه خریداری شده باشد

مواد اولیه  مورد نیاز برای پخت باقلوا چیست؟

مواد اولیه برای پخت باقلوا عبارتند از:

  • آرد
  • تخم مرغ
  • نشاسته
  • گردو
  • پسته
  • روغن
  • شکر

رمز موفقیت در پخت باقلوا استفاده از مواد اولیه با کیفیت است.

هر چه مواد اولیه باقلوا با کیفیت تر باشد، محصول تولیدی کیفیت بالاتری خواهد داشت.

فوت کوزه گری برای پخت باقلوای مرغوب چیست؟

استفاده از خمیر یوفکای نازک و مرغوب باعث بهتر شدن باقلوای تولیدی میشود.

بازار مصرف باقلوا

مشتری اصلی باقلواهای تولیدی، شیرینی فروشی ها هستند که طبق سفارش به صورت روزانه و تازه تحویل آن ها می ود.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =